FlyFishing.BG - Онлайн магазин за мухарски риболов

Поредният Национален Мухарски Събор и първият, организиран официално от Федерацията на Мухарите в България. Неформални домакини на събора бяха клуб "МайнаФлай" - Пловдив. Председателят на Федерацията Данчо Савов разясни накратко основните цели на новото сдружение, след което всеки клуб с по няколко думи представи своята дейност, цели и мероприятия.

Присъстваха като изложители-търговци фирмите BFC и Mankov Flyfishing. Нашият русенски клуб "Стримерите" също имаше обособено място вътре в залата, с аквариум за тестване на стримери, дисплей за визуализиране на сниманите мухарски филми, както и място за връзване на стримери и тюб-флайс. 

Двуръчните пръчки, които бях взел се предаваха от ръка на ръка и станаха хит на събора, особено след като ги стиковахме с Тошо с главите (шутинг-хед-ите), които беше взел.

Наши гости бяха от БНТ 2 - предаването "Време за губене", които по моето скромно мнение направиха един невероятен филм:

Цитати от приятели

" Д-р Константин Братанов Какво чух?... Чуйте и вие.......ето тук... звукът от перфектната сглобка , лекото девствено шумолене на калъф изнизващ се от новият си тубус.. Лекото проскърцване на гладка шнурова повърхност..Плющене от косене на трева с мухарка.. Нежният, готов за подвизи аванс.. Чух как излиза потта от кожата под палещото слънце..изтикана от безжалостният упорит ентусиазъм мотив – “Да пробвам всичко.”..То е тук!...Кога , ако не сега!..
  "
Д-р Константин Братанов - София

Моите клубове

Мухарски Клуб "Стримерите"

Спининг Клуб "Стари Видри"

Федерация на Мухарите в България

Европейска Флай-Фишинг Асоциация