FlyFishing.BG - Онлайн магазин за мухарски риболов

IX-ти Национален Мухарски СЪбор 2017

ОТМИНАЛ - Христос Воскресе! Светъл празник пожелавам, любов, топлина и смирение!
До седмица с Кънчо ще публикуваме подробности по настаняване, резервации и цени. С течение на времето традиционно ще представим и гостите и програмата на събора. Надявам се всички да се видим там!
 

Отново започваме представянето на участниците в предстоящия събор с Големият Тодор Атанасов (Theo Atanassov). Традиционно през последните 8 години той лети от Берлин специално за всяка една по-голяма организирана среща от нашето мухарско общество. Всички сме свидетели на себераздаването, с което всеки път той се включва и учи на кастинг и връзване ... БЛАГОДАРИМ ТИ, ТОШО! Очакваме те в Клисура през Септември!

 

 

 


Roy ChristieЕдин от най-големите мухарски приятели на България - Roy Christie ! На реката бързо можете да го познаете по емблемата на Българската Мухарска Федерация зашита отпред на неговия елек! За нас е чест и удоволствие, че Рой Кристи отново ще бъде наш гост на този национален събор!

 

 

 

 


Стоян Филипов

Стоян Филипов - още едно име, под което стои "България" по големите европейски мухарски форуми. Миналата година нямаше физическата възможност да е с нас, но тази с удоволствие съобщаваме, че Стоян ще бъде част от предстоящия Национален Мухарски Събор през Септември.2017 и ще връзва здраво!

 

 

 


Bane TodorovicЗа нас е огромно удоволствие да представим още един гост на предстоящия Национален Мухарски Събор на 2-3 Септември! Каквото и да кажем за мухите на Бане ще е малко, радваме се, че ще ги видим на живо и на събора! Новината от вчера е, че Бане вече е част от Pro Tyer Team на A.Jensen Flyfishing. Очакваме те, Бане!

 

 

 


Reece ConnorReece Connor - един страхотен младеж от Ирландия, който много от нас вече познават или от съвместни риболови с него или от репортажите на Stoyan Filipov. Рийс ще бъде наш гост тази година на събора и предполагаме, че много хора ще останат впечатлени от него!

 

 

 

 


Ервин Тибад / Erwin TibadЕрвин Тибад (Erwin Tibad) - Още един специален гост, който ще пристигне на нашия събор директно от Мюнхен! Едно голямо име от европейската флай-таинг сцена, спечелил множество конкурси, а в момента жюри на голяма част от тях! Способен всеки един миг да изуми всеки от нас с умения, знания и иновации! Огромна благодарност и на Тошо Атанасов, който направи реалност гостуването на Ервин в България!

 

 

 


 

Моите клубове

Мухарски Клуб "Стримерите"

Спининг Клуб "Стари Видри"

Федерация на Мухарите в България

Европейска Флай-Фишинг Асоциация