FlyFishing.BG - Онлайн магазин за мухарски риболов

 

Здравейте Колеги, първи кръг от републиканското първенство по-муха, за което се взе решение, че ще се организира през идната 2015 година ще се проведе на 25 ти и 26 ти Април 2015 година. Мястото е Рибарица - река Бели Вит. Да се надяваме времето да е на наша страна. Моля отборите желаещи да вземат участие, да потвърдят тук или да се свържат с мен на 0899943444. Идеята е през годината да се проведат поне два турнира при наличен интерес и да се селектира отбор, който да представя страната на международни състезания, които ще се проведат по късно през 2015 година. Надявам се да има интерес от колегите риболовци. Играем по-същите правила, с които играхме и 2013 година. Наемам се да организирам мероприятието при налични поне 5 отбора. За сега има 2 сигурни отбора от страна на Видрите. Очаквам вашите включвания.

Таксата е 150 лв на отбор. Моля да бъде преведена от желаещите да участват до 1 ви Март 2015 година.

Приветстваме идеи от страна на всички колеги, за добиване на средства, за сформирането на национален отбор, който да представя страната на международни турнири през 2015 година.

Благодаря на всички предварително и искрено се надявам да си помогнем взаимно, и да направим една малко по-голяма крачка през 2015 та !

Поздрави !

Станислав Мънков

Член на Управителния Съвет на Федерацията на Мухарите в България

Повече информация може да прочетете в страницата на Федерацията във Facebook - https://www.facebook.com/groups/235436363284244/

 

Моите клубове

Мухарски Клуб "Стримерите"

Спининг Клуб "Стари Видри"

Федерация на Мухарите в България

Европейска Флай-Фишинг Асоциация