FlyFishing.BG - Онлайн магазин за мухарски риболов

stop view Info
/
   preview
   Album
   Photo
   Date
   Dimensions
   Filename
   File size
   Camera
   Focal length
   Exposure
   F Number
   ISO
   Make
   Flash
   Views
   Comments
   ozio_gallery_fuerte

   Един предморски риболов - набързо по Янтрата. Надбягване с лошото време. По пътя сутрин по тъмно - дъжд като из ведро, инстинктът ми обаче подсказа да не се отказвам. На реката едвам ръми. От последните валежи и повечето кислород явно реката се е съживила и просто кипеше от живот. Аз за половин част залавям един распер 50-ка - кило и малко канче - сефтето на спея.

   Дистанцията си е дистанция - на началните снимки се вижда как рибата е на 3 метра от края на шнура, и това е вече като съм почнал да снимам, след като съм и овладял първите пориви. А на предпоследните снимки ясно се вижда распер малко над кило как лапа попър на 3/0.

   23.Юли.2008

   Цитати от приятели

   " Д-р Константин Братанов Доближих се тайно.. почти с припълзяване до водовъртежа, който си бях нарочил още от брега и много внимателно се прицелих на границата с тихата вода.. Така се стреснах.. , че ми трябваха няколко минути за съвземане, за да мога що годе да подам прилично втори път.. Цялата струя мигновено след цопването се премести пред очите ми .. Какво беше това животно не видях, но усетих пълна изненада .. като ”водо-тресение” беше... Добре ,че бях все пак на 3-4 метра разстояние .. да не седна.. Второ подаване .. приблизително пак там.. Сега вече подготвен... засичам.. Йес!  "
   Д-р Константин Братанов - София

   Моите клубове

   Мухарски Клуб "Стримерите"

   Спининг Клуб "Стари Видри"

   Федерация на Мухарите в България

   Европейска Флай-Фишинг Асоциация