FlyFishing.BG - Онлайн магазин за мухарски риболов

stop view Info
/
   preview
   Album
   Photo
   Date
   Dimensions
   Filename
   File size
   Camera
   Focal length
   Exposure
   F Number
   ISO
   Make
   Flash
   Views
   Comments
   ozio_gallery_fuerte

   В понеделник имахме профилактика на тока в офиса ... миналата година по време на профилактиката стана доста добър излет. Времето беше както вещаеха прогнозите - облачно, превалявания, откровен дъжд, и без дъжд, като периодично се сменяха. Още с пристигането си на Ценово веднага се насочих към едно място, където предния път ми се откачи распера Жоро. Няколко подавания на стримера (попъра) в малкия бързей пред падналото дърво - нищо. Прецизно подаване точно след клоните във водата - моментален удар - не беше Жоро, а друг распер - доста приличен, далеч все пак от Жоро, но имайки впредвид не малкото му тегло и огромния бързей, от който трябваше да го извадя - удоволствието беше максимално:От там - съседното село Белцов - отдавна не бях ходил. Прекрасни места, но за съжаление нямах атаки на харамиите.

   Следващата дестинация, след като взех Павката Маринов по пътя - бента на Долна Студена - той със спининга, аз с мухарката бързо дръпнахме по едно дребно расперче. Минавайки от другата страна на вече построения наново мост имах две пропуснати много силни атаки на един стример с малко по-дълга опашка - харамията захапваше опашката, но не и куката. Както преди две години бързо с нипера я подкъсих, но шанса вече беше отминал...


   08.Октомври.2007

   Цитати от приятели

   " Д-р Константин Братанов Страшно емоционален е този риболов точно от своенравието, непредвидимостта и внезапността в поведението на распера! Според мен ловенето на распер си е отделна глава в мухарството! "
   Д-р Константин Братанов - София

   Моите клубове

   Мухарски Клуб "Стримерите"

   Спининг Клуб "Стари Видри"

   Федерация на Мухарите в България

   Европейска Флай-Фишинг Асоциация