FlyFishing.BG - Онлайн магазин за мухарски риболов

В края на миналата година ми попадна анонса за фотографски конкурс на един от най-хубавите мухарски сайтове и форуми - балканския Musicarenje.net . Аз контактувам с част от колегите пишещи в този форум, знам и следя ежегодните им състезания по връзване и мухарски снимки, и сам не знам защо, но реших тази година да се включа с 5 снимки от сезона - такъв е и регламента. Оказа се, че снимките се оцениха високо от потребителите на форума, като една от тях дори спечели и конкурса - първият в живота ми фотографски конкурс ... После се оказа, че  спонсорите на това състезание по снимане между мухарите предоставят и награди и така след месец до мен достигна един пакет с диплома и различни материали, мухи, шнур и т.н. wink

Освен материалните награди имам предоставени и няколко лиценза за риболов - два в Босна по реките Сана и Саница и три в Черна Гора на реките Лим и Тара.

Ето и снимките, с които аз участвах в конкурса:

А ето и снимката, която реално спечели състезанието:

Искам да благодаря на всички мои учители в необятната вселена на фотографията за търпението, което проявяват към мен и обещавам, че ще продължавам да дерзая усилено в тази посока!

Благодаря на организаторите на този интересен мухарско-фотографски конкурс - за мен беше огромно удоволствие да участвам!

Ето и снимките заели останалите челни места

 

 

Моите клубове

Мухарски Клуб "Стримерите"

Спининг Клуб "Стари Видри"

Федерация на Мухарите в България

Европейска Флай-Фишинг Асоциация