FlyFishing.BG - Онлайн магазин за мухарски риболов

Акция в подкрепа на националния отбор по риболов с муха и шнур на ФМБ

Създадена е нова страница във Facebook - "Акция в подкрепа на националния отбор по риболов с муха и шнур на ФМБ". Основната й цел е събирането на средства с Благотворителен базар/оказион, където всеки може да продаде ненужното или купи необходимото мухарско оборудване.

Ето и целия апел от Ицо Бойков:

Христо БойковЗдравейте, колеги и приятели!

Тук ще напиша няколко изречения относно акцията, която сме подели, ние, класиралите се за националния отбор на България по риболов с муха и шнур, след изминалите вече три кръга от Републиканското първенство.

Както някои от вас знаят, вече втора година успяваме да изпратим отбор на Ядранско подунавския куп, като първата година отборът ни имаше сериозен успех. За съжаление, обаче във Федерацията ни няма достатъчно средства, да изпратим представители на събития като Европейско и Световно първенство по муха. Радостната новина за идната 2017 година е, че Световното първенство ще се проведе в Словакия, което е доста удобно и настоящият ни отбор има силно желание да участва!
Най-голямото препятствие, обаче са таксите за състезанието, които възлизат на близо 7000 EU за цял отбор, състоящ се от 5 човека. Ясно е, че Федерацията ни не разполага с такава сума пари и тук идва моментът да Ви запозная с идеята ни -

Основния източник, от който се надяваме да идват средства е Благотворителен базар/оказион, където всеки желаещ да помогне, може да пусне за продажба риболовно оборудване от всякакъв характер, като дари определена от него част или цялата сума от продавания от него продукт. За целта сме направили страница във Фейсбук , където ще има препратки от форума, на публикуваните от Вас обяви. Идеята е във форума темите да седят чисти, до колкото е възможно, а коментарите относно продавания артикул, да са във Фейсбук /за имащите профил там! /

Отборът има намерения да организира, няколко събития от различен характер през годината, чрез които също ще се набират средства.

Друга наша идея е, да пускаме за продажба вързани от всички нас мухи, които ще се продават в кутийки и ще са на различна тематика.

Имаме силна нужда от генерален СПОНСОР, така че, който смята че може да помогне е добре дошъл!

Средства, може да въвеждате по сметката на Федерацията - IBAN:BG41FINV91501215945410


Поздрави на всички от целия отбор!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Моите клубове

Мухарски Клуб "Стримерите"

Спининг Клуб "Стари Видри"

Федерация на Мухарите в България

Европейска Флай-Фишинг Асоциация