FlyFishing.BG - Онлайн магазин за мухарски риболов

Българският Мухарски Форум - Fly Fisherman BG - RESTART

Здравейте, Приятели,

Изминаха повече от 8 години от началото на Българския Форум за Мухарски Риболов, Родбилдинг и Муховръз – Fly Fisherman BG. „Основната причина за създаването на този форум бе явната нужда от свободна трибуна на Българското Мухарско общество“ – цитирам неговия създател Ради Палазов. Форумът за кратко време се оформи като място за виртуална среща на знаещи, мислещи и можещи риболовци с муха и шнур, както и място за получаване на точна и полезна информация на много начинаещи в нашето хоби. Това бе форумът на мухарския риболов в най-чистия му и завладяващ вид. Дойде време да му направим един „студен рестарт“ на езика на компютърните специалисти. Запазени са голяма част от темите (с изключение на няколко от последните месеци поради счупен архив), запазени са акаунтите на потребителите – липсват за съжаление аватарите, но всеки лесно би могъл да си ги обнови. Форумът е с променен облик, с адаптивен дизайн, т.е. еднакво добре може да се използва на компютър, таблет или телефон. Новият адрес е - http://iantra.com/forum . Все още има много дребни проблеми за изчистване като няколко непреведени текста и различни функционалности, които ще бъдат коригирани и пуснати своевременно. В този форум налагани правила никога не е имало и те са се създавали винаги от самите потребители – надявам се това да остане по същия начин. Всичко е позволено, границите си ги поставя всеки за себе си.

Смятам, че „сакралната“ дата за българските мухарски форуми – 1.Октомври е идеален момент за този рестарт. Въпреки непрестанното ни общуване по всякакви социални мрежи, „скайпове“, „месинджъри“, телефони, срещи, събори, съвместни риболови – един добър форум в момента липсва на нашето малко общество – дали е така само времето ще покаже.

Пожелавам на всички приятни мигове в новия стар форум Fly Fisherman BG !

Росен

П.П. Огромна благодарност на моите приятели Павел Панев – Шамана, на чиито плещи падна по-голямата част от този форумен рестарт и на Георги Коцаков, който сътвори тази първа „шапка“ на форума (ще има и други естествено wink )

Моите клубове

Мухарски Клуб "Стримерите"

Спининг Клуб "Стари Видри"

Федерация на Мухарите в България

Европейска Флай-Фишинг Асоциация