FlyFishing.BG - Онлайн магазин за мухарски риболов

Изпратихме първия национален отбор по риболов с муха и шнур излъчен от Българската Мухарска Федерация! Преди броени минути към град Мостар (Босна и Херцеговина) заминаха Станислав Мънков, Мартин Колев, Люси Дремалов и Цоньо Савеков които ще представят България на Адриатическо - Пoдунавската Kупа. Отборът е излъчен от най-добрите състезатели, доказали себе си на проведеното в три кръга републиканско първенство (на реките Вит, Искър и Въча) и заели призови места в крайното класиране. Поради ангажименти в отбора не успяха да вземат участие Александър Методиев, Огнян Бачочев, Пенков Стоянов, аз и Венци Стоев.

Добрата новина, и че тази година Федерацията успя да намери спонсори и усилия да изпрати и български отбор на Адриатическо - Подунавската Купа. Това е състезание обединяващо страните намиращи се по адриатическото крайбрежие и тези по поречието на река Дунав. Всяка държава има право да участва с до 3 отбора. Тази година ще присъстват 7 държави и 14 отбора - Сърбия, Хърватска, Черна Гора, Босна и Херцеговина, Словения, Македония  и България. Станислав Мънков

 

Спонсори на това първо участие на национален отбор на ФМБ са:

Генерален спонсор - BASECAMP - верига магазини за планинска екипировка, които представят за България цялата риболовна гама на световноизвестната мухарска марка Patagonia !

Спонсори:

Верига магазини за риболовни принадлежности, внасящи Stonfo и Snowbee за България и включващи се активно във всички мероприятия на Федерацията през тази година!

 

 

 

Магазин "Синият Дунав" - Русе - наш приятел, който подкрепя мухарското общество по всякакъв начин!

 

 

 

 

  Bulgarian Flyfishing Company (BFC) - нямат нужда от представяне!

 

 

 

 

 

Да пожелаем успех на нашите момчета, имам уверението, че ще бъде отразено цялото събитие в реално време! Очакваме снимки и новини! 

Информация за турнира може да откриете - ТУК !

 
 

Моите клубове

Мухарски Клуб "Стримерите"

Спининг Клуб "Стари Видри"

Федерация на Мухарите в България

Европейска Флай-Фишинг Асоциация