FlyFishing.BG - Онлайн магазин за мухарски риболов

Универсални - защото ловят всичко и навсякъде. Имитират прекрасно малки рибки - и по форма, и по цветове и по движение във водата. С подобен тип стримери съм хващал почти всички хищници по моите реки - распери, бели риби, кефали, щуки, хванах много басове и в Уисконсин - Щатите, както и морски риби в мексиканския залив. Направих си различни модели като цветове и големини да имам при евентуално ново посещение на гръцкото море. По принцип не продавам стримери, а само подарявам, но този път реших по-голямата част от тях да продам в помощ на националния отбор по муха и шнур, с когото започнахме тази акция

А това е един модел слайдър, който се движи по повърхността на водата и с подобен на него успях да хвана много джакове (jack crevalle) във водите на мексиканския залив. Абсолютно неустоим!

 


Ето и подробен филм, как се правят тези стримери:

Цитати от приятели

" Кирил Разаков - Банско ... Да не си помисли някой да ме пререди! Първото менгеме е за мен, две мнения по въпроса нема ... ако не вервате питайте Мавро. Съпротивата е неуместна. А и всички знаят, че като пийна съм калпав ...   "
Кирил Разаков - Банско

Моите клубове

Мухарски Клуб "Стримерите"

Спининг Клуб "Стари Видри"

Федерация на Мухарите в България

Европейска Флай-Фишинг Асоциация