FlyFishing.BG - Онлайн магазин за мухарски риболов

Няколко дни след като бях в Bass Pro Shop в Чикаго посетих и другата огромна верига и основен конкурент - Cabela's. От него също съм пазарувал онлайн много неща и се надявах някой ден да вляза в един такъв магазин. Оказа се, след като се прибрах, че Bass Pro са закупили Кабелас за 5,5 милиарда долара. Основателят на Бас Про Джони Морис е започнал леейки силиконови червеи за бас в малко наследствено риболовно магазинче, а основателят на Кабелас - Дик Кабела е продавал изработени от него изкуствени мухи. Ето писмото на Джони Морис към служителите на двете вериги по повод сливането - An Open Letter from Johnny Morris to our Team Members That We Are Also Proud to Share with Our Customers.

През лятото все още не бяха едно цяло и за мен си бяха двете огромни конкурентни вериги на този безумен американски пазар. А пазар там има - потреблението е огромно. В Cabela's ме учуди същото както и в Bass Pro - интериора - много добре, красиво и в същия момент маниашки е оформен този голям магазин, в който спокойно можеш да прекараш часове. Аз имах достатъчно време и с удоволствие разглеждах всичко, а стоката е безкрайна - от риболов, през лов, къмпинг, лодки, каяци, дрехи, сувенири - няма начин да успея да изброя десетките хиляди артикули - просто трябва да се види и го пожелавам на всеки!

Цитати от приятели

" Станислав Мънков - София Тая година като за първа с мухата съм решил да я изкарам с 2 шнура и една мухарка -2.55 м, а пък догодина живот и здраве ще взимам една по малка за пъстърва! Вие как мислите 2.55 става като за първа година нали? Бат Стане, какво ще кажеш за мухарка по къса от 2,40 4 клас добра ли е за пъстърва в малки реки и потоци или е прекалено слаба и ...мека?? (Дек.2004) "
Станислав Мънков - София

Моите клубове

Мухарски Клуб "Стримерите"

Спининг Клуб "Стари Видри"

Федерация на Мухарите в България

Европейска Флай-Фишинг Асоциация