FlyFishing.BG - Онлайн магазин за мухарски риболов

Носителите на наградата "Iantra Fly Fishing" за съществен принос за развитието на мухарския риболов в България за 2015 са Кънчо Борисов от Велико Търново и фирма BFC (Bulgarian Flyfishing Company) от София.

Кънчо БорисовКънчо Борисов

Основен двигател на Клуб по риболов с муха и шнур "Царевец" и член на Управителния Съвет на Федерацията на Мухарите в България, спомогна в основна степен за организацията на Националния Мухарски Събор - 2015 във Вонеща Вода - най-добрия събор до този момент в крехката ни мухарска история. Освен работата му за Федерацията, другата основателна причина за връчването на тази награда е повишаването на имиджа на българското мухарско общество извън страната чрез своите мухарски пръти - това е най-добрият български род-билдър и всеки, който е държал в ръце изработен от него прът ще го подтвърди!

 


BFC (Bulgarian Flyfishing Company)BFC (Bulgarian Flyfishing Company)

С присъствието си на всички мероприятия, организирани от нашето общество през последното десетилетие, с подкрепата си за всяка една "мухарска кауза" и спомогнала много за развитието на мухарството у нас през последните години. - Българската Мухарска Компания заслужава в най-голяма степен тази награда! Също много добре позната в чужбина, отделяща по 1 % от своя търговски оборот за зарибяване с балканска пъстърва, спонсорираща всяка инициатива, с прекрасно отношение към всеки един риболовец с муха и шнур в България - BFC не заслужава просто тази награда, а уважението, доверието и подкрепата на всеки един от нас!

 


                 

 
 

Цитати от приятели

" Тодор Атанасов (Theo Atanassov) - Берлин За мен не е важно колко риби хващам, а КАК ги хващам! "
Тодор Атанасов (Theo Atanassov) - Берлин