FlyFishing.BG - Онлайн магазин за мухарски риболов

Носителите на наградата "Iantra Fly Fishing" за съществен принос за развитието на мухарския риболов в България за 2014 са Данчо Савов от София и Христо Мурджеев - Мунчо от Габрово.

Данчо Савов

Председател на Клуб по риболов с муха и шнур "София-94" и председател на Федерацията на Мухарите в България, с огромен опит в този риболов, с присъствието си на всички мероприятия в нашето общество и в интернет пространството е дал може би повече от всеки за развитието на мухарството у нас през последните години. 


Христо Мурджеев - Мунчо

Не вярвам да има човек в България, който поне малко да се е увлякъл от риболова с муха и шнур и да не е чувал псевдонима "Мунчо". Безброй публикации във всички риболовни форуми и социални мрежи и отговори на начинаещи в този риболов, изключителни разкази, които са "подпалили" и накарали не един да хване мухарката в ръце, неотразимо присъствие на всяка една среща ... Не мисля, че има личност, която повече да заслужава тази награда ...


 

 
 
 
 

Цитати от приятели

" Константин Карагьозов - Пловдив Отдавна съм спрял да гледам на нещата от тази плоскост кой е по-по-най, за мен това е хоби, което наистина ми доставя удоволствие, комплексно, заедно с това да съм сред природата и с приятели и ако може да се случва и у нас   "
Константин Карагьозов - Пловдив