FlyFishing.BG - Онлайн магазин за мухарски риболов

Носителите на наградата "Iantra Fly Fishing" за съществен принос за развитието на мухарския риболов в България за 2014 са Данчо Савов от София и Христо Мурджеев - Мунчо от Габрово.

Данчо Савов

Председател на Клуб по риболов с муха и шнур "София-94" и председател на Федерацията на Мухарите в България, с огромен опит в този риболов, с присъствието си на всички мероприятия в нашето общество и в интернет пространството е дал може би повече от всеки за развитието на мухарството у нас през последните години. 


Христо Мурджеев - Мунчо

Не вярвам да има човек в България, който поне малко да се е увлякъл от риболова с муха и шнур и да не е чувал псевдонима "Мунчо". Безброй публикации във всички риболовни форуми и социални мрежи и отговори на начинаещи в този риболов, изключителни разкази, които са "подпалили" и накарали не един да хване мухарката в ръце, неотразимо присъствие на всяка една среща ... Не мисля, че има личност, която повече да заслужава тази награда ...


 

 
 
 
 

Цитати от приятели

" Д-р Константин Братанов Често ходим да ловим риби...,а понякога се случва нещо, в което риболова е просто повод. Чак тогава разбираме, че точно това сме търсили и намерили! Точното място, точното време с точните хора...Сетивата са на макс! И нищо друго не съществува ...  "
Д-р Константин Братанов - София