FlyFishing.BG - Онлайн магазин за мухарски риболов

Двамата нови носители на наградата "Iantra Fly Fishing" за 2010 година:

Тодор Атанасов (Theo) - клуб "Фарио" - Берлин, член на EFFA (European Fly Fishing Association) - за раздадените опит и знания на двете срещи с него - в Осеново и в Орешак, като на събора дойде специално заради нас от Берлин. Всички гледахме изумено както майсторството му на масата за връзване, така и перфектния кастинг на моравата, а наградата е за това, че сподели всичко това с нас и по абсолютно земен и човешки начин общуваше с всички и за кратко време сподели уникално количество знания.

Пенко Стоянов - Клуб по Спортен Риболов - Сливен - за многобройните показани през годината мухи - стъпка-по-стъпка в Интернет пространството и най-вече за това, че показа на всички как чрез съвместна работа с ИАРА могат да се зарибяват и опазват популациите на пъстърва в нашите реки - пример, който трябва да последваме всички.

 

Цитати от приятели

" Д-р Константин Братанов Често ходим да ловим риби...,а понякога се случва нещо, в което риболова е просто повод. Чак тогава разбираме, че точно това сме търсили и намерили! Точното място, точното време с точните хора...Сетивата са на макс! И нищо друго не съществува ...  "
Д-р Константин Братанов - София