Ето хората, които получиха наградите миналата 2008 година как отново продължават да раздават знания и опит:

Д-р Мишо пред мултимедийния проектор и може би най-голямата публика, пред която е връзвана муха тук в БГ:

Д-р Косьо отново събрал очите на много от нас, увличайки ни в това страхотно хоби и показвайки всеки път нови и нови техники:

И Бате Райко с убийствено добре подготвената презентация на тотално световно ниво:

Та думата ми е за тазгодишните награди "Iantra Fly Fishing":

Двамата нови носители - за 2009, случайно хванати от моя апарат пред щанда на "Зарибителния магазин":

Станислав Мънков - за публикациите в специализираната преса, приходите от които са предназначени за зарибяване и за постоянното ни "светване", което прави, споделяйки ценният опит от водешите в мухарството страни.

Кефиш, Стани, Голям си!

Найден Найденов - Наци - За създаването и поддържането на Мухарският калейдоскоп The5Day, с който страшно много хора си пием кафето всяка сутрин. Благодарим, Наци, продължавай в същият дух!

 

Цитати от приятели

" Константин Карагьозов - ПловдивИ на мен ми харесва да пътувам и ще отида с най-голям кеф и в Босна, и в Хърватска и другаде дай боже, но ми прави впечатление в последно време че се насажда мнението, че видиш ли истинския риболов е само в чужбина и единствения вариант да ловиш по много и големи риби е само там, което не е съвсем така. Мисля че с малка част от средствата отделяне за " Трипове" може да се вдъхне живот на много от нашите реки и да се прави приличен риболов.
    "
Константин Карагьозов - Пловдив