FlyFishing.BG - Онлайн магазин за мухарски риболов

Първия ми досег до рибите на Иво Балинов бе през може би 2005 година, а думите на устата ми бяха нещо от сорта "Баси, този човек живее в рая!". Тогава той драсваше по някой ред във форума на Радо Акулата и бе публикувал няколко излета от Северна Америка.

В Канада Иво редовно заема призови места в изключително силното Канадско първенство по риболов с муха и шнур, притежава изключително богат опит във всеки аспект на мухарския риболов, за любимата му чешка и френска нимфа да не говорим. В момента е профи гид в Канада и редовно си обновява страницата във Фейс-а (определено повод за завиждане) - IB Flyfishing

В края на Август 2009-та Иво се бе върнал в Сливен и нищо не ме спираше да запаля колата и да направим с него и Пенко Стоянов един невероятен излет по красива рекичка в Стара Планина, откъдето са и горните снимки. Това ми бе реалното запознаване на живо (писна ми от виртуалност) с Иво - изключително скромен човек, а притежаващ невероятен куп знания. Тук е мястото да му благодаря за съвместния излет и за придобитите знания и опит!

ozio_gallery_nano

 

Цитати от приятели

" Калин Пенков - София Oт ‘сички рибари най изтрещели са мухарите и сомаджиите, комбинацията от двете напра’о не ми се мисли ...   "
Калин Пенков (jeeves) - София

Моите клубове

Мухарски Клуб "Стримерите"

Спининг Клуб "Стари Видри"

Федерация на Мухарите в България

Европейска Флай-Фишинг Асоциация