FlyFishing.BG - Онлайн магазин за мухарски риболов

На първо място - Изключителен приятел! На второ - верен ятак от Габровския край! На трето (по негови думи) - "Първи и най-добър мухар в Габровската селищна система"! Човек с изключително богати познания и просто уникално чувство за хумор! Въвел в риболовните среди понятия като "пурист" и "пуристки риболов"!

Познанството ни с Ицо (познат в мухарските и спинингистки среди с никнейма си - Мунчо) датира от вече далечната 2005 година. Аз като наследник на габровски род отсядам много често в родовата къща в съседно на Габрово селце, което допринася за много съвместни излети с Ицо. Водейки ме по една от планинските реки тогава си хванах и първата шарена балканска пъстърва на муха - излет, който не се забравя. Ходили сме заедно и по Янтра, Росица, Видима ... Зарибявали сме заедно и реки с пъстърви ... Срещите с него са нещо много повече от съвместен излет - те са уникални и неповторими. Вярвам, че много от хората, които четат това със сигурност преди това са чели неговите репортажи в Интернет и знаят защо е "майстор на перото"! Единственото нещо, което си пожелавам - да имам възможността по-често да ходим по реките заедно ...

ozio_gallery_nano

Цитати от приятели

" Калин Пенков - София Oт ‘сички рибари най изтрещели са мухарите и сомаджиите, комбинацията от двете напра’о не ми се мисли ...   "
Калин Пенков (jeeves) - София

Моите клубове

Мухарски Клуб "Стримерите"

Спининг Клуб "Стари Видри"

Федерация на Мухарите в България

Европейска Флай-Фишинг Асоциация